سقف کهکشانی شیراز

 سقف کهکشانی

 سقف های کهکشانی یا سقف های پرستاره هستند. درون این سقف ها که عموما به رنگ مشکی یا رنگ های تیره ساخته می شوند، نقاطی نورانی وجود دارند که همزمان با هم یا به صورت مستقل از هم خاموش و روشن شده و شکل یک آسمان واقعی، پر از ستاره های چشمک زن را تداعی می کنند. که می توانند حتی تا ساعت ها بیننده را به تماشای خود مشغول کنند. تکنولوژی ای که اجرای این گونه سقف ها را ممکن کرده است نورپردازی با فیبر نوری است. فیبر نوری در واقع سیم های نازکی هستند که به جای عبور برق، نور را از خود عبور می دهند. یعنی کافی است ته آنها را به صورت عمودی بر روی یک منبع نور قرار دهید؛ ملاحظه خواهید کرد که از انتهای دیگر آنها نور به بیرون تابیده خواهد شد. حتی اگر این انتها در جهت دیگری بوده یا مسیر انتقال چند بار تغییر جهت داده و پیچ و تاب خورده باشد. تعبیر دیگری که برای عملکرد فیبر نوری می توان داشت این است که فیبر نوری به شیلنگ انعطاف پذیری می ماند که به جای آب، نور را منتقل می کند. فیبرهای نوری قیمت نسبتا ارزانی هم دارند و با توجه به قابلیت های بالایشان، می توانند انتخاب بسیار خوبی برای کارهای تزئینی و نورپردازی دکوراتیو باشند. به نحوی که امروزه اجرای پروژه های نورپردازی با فیبر نوری از استقبال بالایی میان کاربران خانگی و تجاری برخوردار است.

سقف-کشسان

نورپردازی با فیبر نوری و سقف کهکشانی

در ادامه این نوشتار سعی داریم تا با زبانی ساده، مراحل اجرای یک پروژه نورپردازی با فیبر نوری را برای شما شرح دهیم. قبل از شروع لازم است چند نکته را توضیح دهیم:

– به طور کلی فیبرهای نوری در انواع سقف های کاذب قابل اجرا هستند و فقط به اندکی فضا در پشت سقف برای رد شدن نیاز دارند. سقف هایی که استفاده از فیبر نوری در آنها رواج دارد عبارت اند از سقف های کشسان، کناف، چوب، ام دی اف و غیره. البته پیش فرض ما در این متن این است که سقف مورد نظر شما برای اجرای فیبر نوری، از جنس کناف است. بهترین حالت برای اجرای فیبر نوری در سقف کناف قبل از نصب است، یعنی زمانی که صفحه ی سقف روی زمین باشد. در این صورت سرعت کار فوق العاده بیشتر خواهد بود. ولی اگر سقف نصب شده باشد هم می شود فیبر نوری را اجرا کرد البته با کمی دردسر بیشتر.

سقف-کشسان

– در هنگام کار با فیبر نوری تا حد امکان سعی کنید از کشیدن با نیروی زیاد، تا کردن، خم کردن فیبر نازک، ضربه زدن و ایجاد کوبیدگی و هر گونه فشاری که باعث ایجاد ترک و شکستگی ریز در فیبر شود خودداری کنید. به این نکته توجه داشته باشید که آسیب های ریز می توانند شدت نور عبوری از فیبر نوری را کم کنند؛ و با توجه به طول زیاد فیبر نوری این آسیب ها معمولا چند بار تکرار می شوند. بنابراین سعی کنید با فیبرهای نوری با ملایمت برخورد کنید و تا حد امکان از آسیب رساندن به آنها جلوگیری کنید.

– منابع نوری که برای اجرای نورپردازی با فیبر نوری استفاده می شوند، معمولا به صورت اختصاصی برای این منظور طراحی شده اند. کار با این دستگاه های منبع نوری بسیار ساده بوده و ایمنی لازم هم لحاظ شده است.

انواع دستگاه های منبع نور در نورپردازی با فیبر نوری:

منابع نوری گوناگونی برای اجرای پروژه های فیبر نوری در دسترس کاربران قرار دارد. تنوع دستگاه های نوری از نظر توان، رنگ نور و افکت قابل توجه است.

سقف-کشسان

منبع نور در نورپردازی با فیبر نوری

از نظر توان: کوچک ترین دستگاه ها مدل های ۱۶ وات هستند و بزرگ ترین آنها مدل های ۴۵ وات. توجه داشته باشید که شدت نور حاصل در انتهای فیبر نوری مدل های مختلف تفاوت قابل توجهی با هم ندارند. اصلی ترین تفاوت دستگاه های با توان مختلف در تعداد فیبر نوری ای است که می توانند پشتیبانی کنند. دستگاه های ۱۶ وات تا حداکثر ۴۰۰ فیبر نوری ۱ میلی متری و دستگاه های ۴۵ وات تا ۱۲۰۰ فیبر نوری ۱ میلی متری را می توانند پشتیبانی کنند.

از نظر رنگ نور: دستگاه ها به مدل های سفید،RGB و RGBW تقسیم می شوند. دستگاه های RGB می توانند تمام طیف های رنگی را ایجاد کنند. دستگاه های RGBW علاوه بر آن یک چیپ اختصاصی برای تولید رنگ سفید دارند که باعث می شود رنگ سفید طبیعی تری را تولید کنند.

از نظر نوع افکت: دستگاه ها به دو دسته ی عمده ساده و سوسو کننده تقسیم می شوند. در دستگاه های ساده ال ای دی دستگاه برای ایجاد افکت مشابه ستاره ها خاموش و روشن می شود که این باعث می شود همه فیبرها با هم خاموش و روشن شوند. ولی در دستگاه های سوسو کننده، یک صفحه سوراخدار که با یک موتور حرکت می کند هر فیبری را به صورت جداگانه و تصادفی خاموش و روشن می کند و افکت بسیار طبیعی تری ایجاد میکند. دستگاه های سوسو کننده معمولا فقط در نور سفید پیدا می شوند ولی دستگاههای RGB و RGBW سوسو کننده هم وجود دارند که البته قیمت بالاتری دارند و کمیاب تر هستند. دستگاه ها معمولا با برق ۱۲ ولت کار کرده و برای اتصال به برق شهر یک آداپتور خارجی دارند.

وسایل مورد نیاز برای ساخت سقف کهکشانی به کمک نورپردازی با فیبر نوری:

۱. فیبر نوری: اصلی ترین وسیله ای است که برای اجرای یک سقف پرستاره به آن نیاز داریم. معمولا برای اجرا در سقف از فیبرهای ۱ میلی متری استفاده می کنند ولی فیبرهای با قطر ۰.۷۵ میلیمتر و ۱.۵ میلی متر هم قابل استفاده هستند. ما فرض می کنیم که شما از فیبرهای ۱ میلی متری استفاده می کنید.

۲. دستگاه منبع نور در نورپردازی با فیبر نوری: با توجه به تعداد نقاطی که می خواهید اجرا کنید و همچنین نوع افکتی که در نظر دارید، دستگاه مورد نیاز خود را انتخاب کنید.

۳. دریل و مته: برای ایجاد سوراخ های فیبر در سقف. بهترین گزینه برای سوراخکاری دریل های شارژی هستند. کار کردن بر روی سقف و روی نردبان هم به راحتی روی زمین نیست. بنابر این اگر دریلی که استفاده می کنید سیم مزاحمی به دنبالش نداشته باشد کارتان بسیار راحت تر خواهد بود. به خصوص که سوراخکاری در کناف فشار کمی لازم دارد و هم چنین تعداد سوراخ هایی که باید ایجاد شوند زیاد است. مته ۱.۲ میلی متر یا ۱ میلی متر هم نیاز دارید.

۴. چسب: برای ثابت کردن فیبرها بر روی سقف. بعد از اینکه سر فیبرها را کوتاه کردید، ممکن است فیبرها بر اثر یک فشار کوچک به داخل سوراخ رفته و گم شوند. بنابراین لازم است قبل از اینکه آنها را به اندازه مطلوب بچینیم در محل خودشان ثابتشان کنیم. تقریبا از هر نوع چسبی میتوانید استفاده کنید. به شرطی که بی رنگ بوده و با فیبر نوری هم واکنش ندهد. یکی از بهترین چسب هایی که توصیه می شود، چسب چوب یا همان چسب سفید است که استحکام نسبتا خوبی دارد و چون حلالش آب است، به راحتی می توان قطره هایی که تصادفا بر روی لباس یا بدن یا زمین می ریزند را تمیز کرد. علاوه بر این قیمت ارزانی هم دارد.

۵. کف چین: برای چیدن فیبر نوری از آن استفاده خواهیم کرد. به جای آن از سیم چین یا حتی ناخن گیر هم می توانید استفاده کنید. ولی معمولا کف چین ها تیغه های تیزتری دارند و به خاطر فرم خاصشان، می توانند فیبرهای چسبیده به سقف را تقریبا از بیخ بچینند و اثری از بر آمدگی از خود بر جای نگذارند.

۶. گردبر بزرگ یا اره کوچک: مطلوب ترین وسیله برای ایجاد سوراخ بزرگ در کناف گردبر است. ولی اگر به گردبر دسترسی نداشتید یک اره ی کوچک هم میتواند کارتان را راه بیاندازد.

۷. کارد مستعمل: برای بریدن انتهای دسته ی فیبر نوری که قرار است به دستگاه متصل شود.

۸. شعله گاز یا چراغ پیک نیکی یا نظایر آن: برای داغ کردن کارد مستعمل قبل از استفاده

۹. متر: برای اندازه گیری فاصله سوراخ ها و طول فیبرهای نوری.

۱۰. فنر سیم کشی: برای رد کردن فیبر نوری و رساندن آن به محل دستگاه.

۱۱. بست کمربندی و چسب برق: برای دسته بندی فیبرها بعد از رد کردن و برای جلوگیری از گیر کردن فیبرها به هم.

 

 
این مطالب را از دست ندهید
آدرس ارتباطی ما

آدرس : شیراز،شهرک حافظ، بلوار افرینش رو به روی پمپ گاز 200 متر بعد از ساختمان پزشکی مجتع کارگاهی ،گروه کابینت دکوپیشرو

شماره تماس بخش فروش و مشاوره : 09171269158 

شماره واتساپ : 09171269158

شماره تماس بخش فنی : 09357315826

کابینت اشپزخانه در شیراز

تمام کارها دارای ضمانت 12 ماهه می باشند

ارایه قرارداد کامل شامل : متراژ دقیق کابینت، توضیحات جنس مواد استفاده شده و زمان تحویل پروژه

طراحی با 3D-max طبق سلیقه شما قبل از اجرای پروژه

شما میتوانید جهت مشاوره و دریافت نمونه کارها در واتساپ پیام دهید